кадър 7/8 твРедактор: Планът за възстановяване и устойчивост, по който България

...
кадър 7/8 твРедактор: Планът за възстановяване и устойчивост, по който България
Коментари Харесай

Кирил Симеонов, ИТН: Гърция няма как да се „къпе в милиарди” по Плана за възстановяване, Борисов манипулира

кадър 7/8 тв

Редактор: 

Планът за възобновяване и резистентност, по който България може да получи 6,2 милиарда евро като грантове, както и 4,5 милиарда евро като заеми сега се поправя и ще бъде импортиран в края на мандата на служебното държавно управление. Това изясни по 7/8 тв икономистът от „ ИТН ” Кирил Симеонов. Той съобщи, че изказванието на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че „ Гърция към този момент се къпе в милиарди ” е операция, макар че нейният проект е импортиран и утвърден.

Симеонов изясни, че има два месеца период, в който проектът се поправя от органите на Европейски Съюз, като едвам по-късно може да се отпусне 13% от цената му за съответната страна за „ ударен старт ” на осъществяването му. Ако служебното държавно управление извърши уговорката си да внесе нашия проект до края на мандата си, първите суми за страната ни ще дойдат до края на годината. Според него сега документа се усъвършенства и се работи за качество, а не за планове, парите по които могат бързо да бъдат „ усвоени ”.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР